Sulakyurt'ta gençler spora yöneliyor

Sulakyurt

Sulakyurt'ta Yaz spor okulu açıldı. Sulakyurt Belediyesi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa açtığı yaz spor okuluna 32 futbol ,10 basketbol branşında olmak üzere 42 sporcu katıldı.

AÇILIŞ YAPILDI

Yaz spor okulunun açılış törenine Sulakyurt kaymakamı Harun Kazez, İlçe Belediye başkanı İsmail Bildik ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Vekili Veysel Pekdoğan katıldı. Yaz spor açılışı öncesi bir konuşma yapan İlçe kaymakamı Harun Kazez, Sporun bedensel ve mental gelişime katkısının çok fazla olduğunu, boş zamanlarda özellikle yaz aylarında okulların tatil olması ile birlikte bu tür etkinliklere katılımın gerektiğini vurguladı.

 

HEDEFİMİZ GENÇLERE DESTEK

İlçe Belediye Başkanı İsmail Bildik ise, hedeflerinin ilçe gençlerinin boş zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak olduğunu, Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözüne atıfta bulunarak bu yaz spor okulunun ilçe gençliğine hayırlı olması temennisinde  bulundu. Daha sonra kursa katılan tüm sporculara forma ve şort armağan edilerek ilk çalışmalar hocalara nezdinde başladı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ